Как да оптимизираме кеширането на Drupal 8 с APC при хостинг на cPanel


Въведение: Drupal 8 кеширане & PHP 7 Скоростна оптимизация

Това настойнически ще покаже как да оптимизирате Drupal 8 кеширане на PHP 7 използвайки Алтернативен кеш на PHP (APC) & добавени от трети страни модули, които се интегрират с платформата.

най-много Cpanel уеб хостинг компании, работещи с версия на CentOS, CloudLinux, или RHEL осигурете предварително инсталиране на потребителски PHP стек разширения като PECL модули.

Първо потвърдете дали вашите Cpanel уеб хост има APC предварително инсталиран на Linux уеб сървър или помислете за надграждане до VPS / Посветен сървър за стартиране APC кеширане в трафика.

Първа стъпка: Инсталиране на APC на уеб сървъра

Алтернативен кеш на PHP (APC) е едно от най-старите решения за кеширане на PHP за уеб сървъри и е предварително инсталирано на повечето Cpanel уеб хостинг планове по подразбиране.

За да инсталирате PECL модули от командния ред на VPS хостинг или Специализирани сървъри:

sudo apt – вземете инсталирайте php-apc

Или използвайте командата:

pecl инсталирате apc

За споделени планове за уеб хостинг без възможност за инсталиране PHP разширения, свържете се с компанията, за да поискате APC инсталация на уеб сървъра или надстройка до VPS план.

APC няма да се представи добре на Drupal 8 уебсайтове, работещи на споделени Linux планове, ако RAM разпределението в кеша е твърде ниско. По подразбиране APC размер на кеша е 32 MB.

За ефективно използване на APC, планирайте минимум от 128 MB до 256 MB кеш разпределение, където останалата част от наличните RAM ще се използва за Drupal 8 CMS обработка.

Обърнете внимание, че RAM разпределението трябва да се изчислява на Drupal 8 уебсайт & APC например работи на споделени хостинг планове с множество имена на домейни, активни в акаунт.

Ако настройките на кеша за APC не са достатъчни, т.е. твърде ниска, може да се получи ситуация, при която кешът непрекъснато се пренапълва от PHP изисквания за код & няма резултати за ускоряване.

За най-добро APC производителност, увеличаване на RAM разпределение на споделеното ви Linux планирайте, където е възможно, така че кеширането на сървъра да не пречи на CMS обработката.

Стъпка втора: Редактирайте конфигурационния файл php.ini или apc.ini

След инсталирането администраторът ще има достъп до apc.ini файл за настройки на конфигурацията. В споделени хостинг среди е възможно да се отмени това php.ini.

В apc.ini или php.ini файл за Drupal 8 инсталация, добавете следните редове:

apc.ttl = 604,800
apc.user_ttl = 3600
apc.shm_size = 256M
apc.include_once_override = 1
auto_globals_jit = Изключено
apc.num_files_hint = 2048

apc.stat_ctime = 0
apc.file_update_protection = 2
apc.stat = 0

Тези настройки ще установят 256 MB APC разпределение за PHP кеширане съоръжение. Коригирайте според изискванията за по-ниски / по-високи стойности и прегледайте променливите на таймера на кеша.

Трета стъпка: Копирайте apc.php файла в Root Drupal за Google Анализ

За да получите достъп до информацията за анализи за PHP производителност & използване на ресурсите на сървъра, е необходимо да копирате apc.php файл от сървъра към Drupal root папка.

Drupal 8 няма интегриращ модул за APC, така че се изисква да стартирате apc.php файл от корена на инсталацията, а не от / библиотеки папка.

Навигирайте до: /usr/share/pear/apc.php на уеб сървъра & копирайте apc.php файл в главната папка. След това отворете страницата в уеб браузър на адрес https://example.com/apc.php:

Как да оптимизираме кеширането на Drupal 8 с APC при хостинг на cPanel

Drupal 8 администраторите имат достъп до аналитична информация за броя на кешираните файлове / заявки за кеш, количеството свободна памет, & общо разпределени RAM използване за APC.

Тествайте apc.ini настройки в производството или в пясъчник за разработка със симулиран хаос от високи модели на трафик, за да видите скоростта на работа под напрежение.

Четвърта стъпка: Добавете Drupal 8 модули за управление на кеша

Спомен, APC, & Zend Opcache са най-популярните PHP ускорители за уеб хостинг на Drupal на a LAMP / WAMP среда, но всички са насочени към PHP само слой.

Drupal 8 администраторите трябва да създадат стратегия за кеширане на многослойни страници, където PHP обработка на кеширане в допълнено от HTML, CSS, & JavaScript кеширане в CMS.

За целта не забравяйте да инсталирате Разширено CSS & JavaScript агрегиранемодул, който ще компресира крайния изход на Drupal 8 уеб страници за анонимни потребители.

Drupal 8 мнения може да се кешира за много по-бърза доставка в производството:

Как да оптимизираме кеширането на Drupal 8 с APC при хостинг на cPanel

Допълнително, Drupal 8 издателите на споделен уеб хостинг могат да помислят за CDN (мрежа за доставка на съдържание) като средство за допълнително кеширане & разширяване на ресурсите на сървъра.

Стъпка пета: Създайте решения за кеширане в цял стек за Drupal 8

За по-напреднали PHP Ускорение решения за Drupal 8 обмисли HHVM (хип-хоп виртуална машина), PHP изпълняващият двигател, разработен от Facebook за по-бързи скорости.

Висока трафик Drupal 8 уебсайтовете често се прилагат NGINX, лак кеш, Redis, & Memcached за поддържане на уеб трафик на ниво бизнес от 10 милиона + месечни показвания на страници.

Работещи APC кеширане с PHP на уеб сървъра като PECL модул добавя допълнителен слой към оптимизацията на платформата, който е необходим за поддържане на висок трафик.

Заключение: Изпълнете Drupal 8 & APC на VPS / Специализирани планове

APC е важен компонент на пълната стека оптимизация на уеб сървъра за PHP 7 ускорение и работи най-добре, когато има допълнителни RAM разпределение към инсталацията.

Работещи APC с Drupal 8 може да бъде проблематично Cpanel уеб хостинг планове поради ограничени RAM ресурси и множество домейни, споделящи едно и също IP адрес.

употреба APC с Drupal 8 На VPS & Посветен сървър хостинг планове за оптимизиране на скоростта на страниците чрез по-добри PHP кеширане, с Memcached, лак, NGINX, & Redis.

Вижте тези топ 3 хостинг услуги на Drupal:

ChemiCloud

Начална цена:
$ 2.76


надеждност
10


Ценообразуване
9.9


Удобен за потребителя
9.9


поддържа
10


Характеристика
9.9

Прочетете отзиви

Посетете ChemiCloud

Hostinger

Начална цена:
$ 0.99


надеждност
9.3


Ценообразуване
9.3


Удобен за потребителя
9.4


поддържа
9.4


Характеристика
9.2

Прочетете отзиви

Посетете Хостингер

A2 хостинг

Начална цена:
$ 3.92


надеждност
9.3


Ценообразуване
9.0


Удобен за потребителя
9.3


поддържа
9.3


Характеристика
9.3

Прочетете отзиви

Посетете A2 хостинг

Свързани статии с инструкции

 • Как да хостваме уебсайтове на Drupal 8 с кеш на лак в VPS планове
  междинен
 • Как да оптимизирате Drupal за Google Pagespeed?
  междинен
 • Как да хостваме уебсайтове на Drupal 8 с Redis на VPS планове
  междинен
 • Как да оптимизираме кеширането на Drupal 8 с Memcached на cPanel хостинг
  междинен
 • Как да хостваме уебсайтове на Drupal 8 с HHVM в VPS планове
  междинен
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map