Отзиви и експертно мнение на ORC Webhosting LLC

Преглед на експертите

Опитен хостинг със седалище в Швейцария

Starhosting се занимава с бизнес повече от 13 години и те продължават да се развиват, за да задоволят нуждите на своите клиенти. Те са компания за хостинг с пълна услуга, която предоставя и регистрация на имена на домейни и други. Те са базирани в Швейцария, но предлагат услуги на клиенти от цял ​​свят. Сайтът им може да бъде преведен на няколко езика чрез падащо меню в горната част на страницата им, което е доста приятно. Английската версия не е перфектна, но е лесно разбираема.


Те имат офиси и центрове за данни в Лондон, Цюрих, Далас и Бостън, така че можете да разполагате с вашите сайтове на място, което ще отговаря на вашите нужди. Като цяло това е добър доставчик на хостинг услуги, който продължава да се фокусира върху качеството и удовлетвореността на клиентите повече от десетилетие.

непрекъсната работа & надеждност

Отлична надеждност

Стабилността, която ще получите с тази компания е доста добра. VPS хостингът се предлага с 99,999% гаранция за продължаване, което е отлично. Всички други опции разполагат с много надежден хардуер и се помещават в най-съвременните центрове за данни, така че няма вероятност изобщо да се сблъскате с прекъсвания. Когато четяха какво трябва да кажат реалните потребители, всички изглеждаха много доволни от общото ниво на стабилност, предлагано от тази компания.

Характеристика

Подробни списъци с функции

Тази хостинг компания предоставя на своите клиенти подробни списъци с функции за всеки хостинг пакет. Когато разгледате техния споделен хостинг, например, можете да започнете, като изберете местоположението, в което искате сървъра. От там те ще имат четири различни варианта за избор на пакет. Всеки пакет е доста приятен за цената. Той започва с 2 гига дисково пространство и неограничена честотна лента, а дисковото пространство може да достигне до 200 гига, което е повече от достатъчно за повечето сайтове. Те също предлагат 350 1 гладки инсталационни приложения, неограничени потребители на FTP и много други големи предимства за своите потребители.

Когато преминете към VPS решения, вие също ще получите пълен достъп до root чрез SSH, безплатен специализиран IP и 99,999% гаранции за продължаване! Те имат четири различни VPS пакета за избор. Опцията за входно ниво започва с 20 гига дисково пространство и стига до 60 за най-високо. Обещават ви .88GHz процесор на входно ниво и 1.96GHz за високия край. RAM паметта започва от 512 MB и стига до 1,5 GIG. Всички опции на това ниво идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Специализираните сървъри могат да бъдат управлявани или без управление, така че можете да изберете точно това, което искате. Всички тези сървъри са на мястото им в Далас, така че не забравяйте да имате това предвид. И тук те имат четири пакета, от които да избирате, но след това можете да направите някои конфигуриране, за да сте сигурни, че отговаря на вашите нужди. Опцията за входно ниво например е двуядрен процесор с честота 2.3 GHz, 4 GIG оперативна памет и два 1TB твърди диска.

поддържа

Техническа поддръжка

Техническата поддръжка е лесна за използване и те могат да отстранят повечето проблеми без забавяне. На сайта им има информация с добро качество, за да ви помогне да научите повече и за техните хостинг услуги, което може да ви осигури възможността да избегнете проблеми в някои случаи. Като цяло не трябва да имате проблеми с работата с техническите екипи за техническа поддръжка.

Ценообразуване

Опции за средно ценообразуване

Ценообразуването при тази компания е доста средно за всички. Споделеният хостинг започва от $ 2,90 на месец за пакета за входно ниво, което е добра цена. Вариантът на най-високо ниво тук обаче е 16,90 долара, което е малко скъпо. Както можете да видите, ще трябва да бъдете внимателни, за да сте сигурни, че избирате пакета, който има най-добрата мощност за цената.

VPS хостингът започва от $ 19,90 на месец и стига до $ 39,90 на месец. Това са доста типични ценови точки за това, което получавате от повечето компании VPS. Неуправляемите специализирани сървъри започват от $ 129 на месец и стигат до $ 269 на месец. Разбира се, ако направите каквото и да е персонализиране на сървърите, цените може да се повишат оттам.

резюме

Много хубав вариант за хостинг

Това е страхотна компания, която трябва да разгледа дали искате да хоствате малък личен блог или бизнес сайт със среден размер. Те имат много възможности да разгледат и могат да задоволят нуждите на повечето компании. Независимо дали сте в САЩ, Великобритания или Швейцария, този хостинг доставчик cna повече, отколкото отговаря на вашите нужди.

Професионалисти:

 • 99,999% Гаранция за ненавременна работа за VPS хостинг
 • Страхотни центрове за данни
 • Местоположения в три държави

Недостатъци:

 • Въпреки че повечето пакети са на цена добре, някои от тях са твърде скъпи
 • Няма облачен хостинг
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map