MyHosting.com Отзиви и мнение на експертите

Преглед на експертите

Голям и добре утвърден хостинг

MyHosting е един от големите доставчици на хостинг услуги с над 50 000 клиенти, разпространени по целия свят. Те се хвалят, че имат клиенти в над 170 страни, което е доста впечатляващо. Компанията е базирана в Торонто, Канада и работи от 1997 г. Това е много дълго време, когато става въпрос за уеб хостинг компании, така че е ясно, че правят нещо правилно. Едно притеснение при по-старите хостинг компании е, че те не са в крак с бързо променящите се технологии. За щастие това не е така с MyHosting. Те са свършили добра работа, като са в течение.


Те си партнират с много от най-големите световни ИТ компании, включително Microsoft, Cisco, Intel, MCI, Verizon и други, за да гарантират, че винаги имат висококачествен хостинг за своите клиенти. Като цяло това е много приятна хостинг компания, която трябва да се вземе предвид за повечето типове сайтове.

Uptime & надеждност

100% гаранция за ъптайм за целия хостинг

Уебсайтът MyHosting ви предлага 100% гаранция за продължаване, което е доста щедро. В случай, че сайтът ви се понижи поради проблеми в края им, те ще ви дадат безплатен ден на кредит за всеки час, в който сайтът ви е намален. Това е по-добра гаранция, отколкото повечето други хостинг доставчици са готови да предложат.

Интересното е, че на страницата им за състоянието на мрежата се посочва, че те гарантират само 99,9% продължителност, така че това е донякъде объркващо. От това, което мога да кажа, 100% продължаване е само за получаване на безплатен кредит, но 99,9% е по-точно спрямо това, което можете да очаквате. Така или иначе хостингът, който предоставят, е доста стабилен и повечето хора няма да се сблъскат с никакви реални проблеми в тази област.

Техните центрове за данни са на върха, въпреки че не ги притежават. Те използват две отделни съоръжения на трети страни, за да съхраняват всички свои сървъри. Центровете за данни се намират в Торонто и Ню Йорк и предлагат висока степен на сигурност, излишна мощност, излишни мрежови връзки и усъвършенствани пожарогасителни системи..

Характеристика

Много отлични функции

Докато разглеждате сайта им, ще видите, че те могат да ви предложат много приятни функции. Те предоставят всички типични опции за хостинг, от които се нуждаете, включително щедро дисково пространство и честотна лента за почти всеки тип сайт. Те също имат функции за борба със спама и антивирусни функции, които ще ви помогнат да поддържате сървъра си безпроблемно.

Можете да избирате от Linux, Apache, MySQL и / или PHP за вашата платформа и те дори имат редица различни версии на всяка, за да гарантирате, че получавате това, което искате. Техните сървъри използват системата CLoudFlare за допълнителна скорост и дори имат приятна система за електронна търговия за тези, които се нуждаят от нея.

Долната линия на това е, че те наистина имат много функции. Много от тях няма да бъдат използвани от повечето клиенти, но фактът, че са на разположение, е доста приятен. Това ще ви даде възможност да се разраствате и разширявате, ако трябва да почувствате нужда в бъдеще.

поддържа

Страхотна поддръжка за всички видове технически проблеми

Поддръжката на MyHosting има персонал 24/7/365 и е на разположение, за да помогне с почти всички проблеми с хостинга, пред които сте изправени. С тях може да се осъществява връзка чрез системата им за билети, чат на живо, имейл или телефон без допълнително заплащане.

Те имат страхотен FAQ, зона за дискусии в общността и блог, които всички ви предоставят много ценна информация относно уеб хостинга, която може да бъде изключително полезна за всеки, който иска да управлява собствения си сайт по-добре.

Ценообразуване

Справедливи цени за добър хостинг

Ценообразуването на тези планове е в съответствие с това, което други компании могат да таксуват за подобни пакети. За повечето от опциите обаче всъщност ще получавате повече функции и по-добри услуги, отколкото се предлагат в много други компании, така че ценообразуването наистина е доста добра сделка. Има някои ъпгрейди, които можете да закупите, но тези ще ви струват повече всеки месец. Най-голямото от тях е контролния панел на Plesk, който много хора ще искат, защото може би вече са запознати с него.

Хостингът идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако плащате годишно. Те просто ви молят да им изпратите имейл с защо сте недоволни от услугите, за да могат да се опитат да се подобрят за в бъдеще.

резюме

Качественият хостинг се фокусира основно върху бизнеса

Хостинг услугите, предлагани от тази компания, са добре управлявани и лесни за разбиране. Те са съсредоточени върху подпомагане на бизнеса да стартира и работи максимално бързо и лесно. Те имат редица страхотни хостинг пакети, от които да избирате, така че да могат да задоволят нуждите на почти всяка малка до средна компания. Разбира се, те могат да задоволят и всякакви индивидуални нужди за хостинг на сайтове.

Професионалисти:

 • Лесни за разбиране хостинг пакети
 • Много страхотни функции
 • Включена страхотна технологична поддръжка

Недостатъци:

 • Те не притежават свои собствени центрове за данни
 • Някои услуги като Plesk струват допълнително
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map