Хостинг отзиви за Lizard Hill и мнение на експерт

Преглед на експертите

Добър надежден хостинг от утвърдена ИТ компания

Lizardhill първоначално е ИТ компания, която съществува повече от две десетилетия. Поради опита си в областта на информационните технологии и мрежите, те предоставят превъзходен уеб хостинг със знания, които другите хостове просто нямат. Използвайки най-добрата технология за създаване на надежден сървър, те се гордеят, че предлагат планове, по които можете да хоствате целия си бизнес с почти никакви проблеми. Въпреки че дизайнът и цените на уебсайтовете им също могат да са на две десетилетия, знаете, че получавате качество.


Uptime & надеждност

Много надежден хостинг.

Те са известни със своята надеждност и точно това ги прави страхотни. Те са достатъчно дълго, за да им се доверите, и те го архивират на хартия. Те имат страница за гаранция на услугата, където изрично гарантират 99,999% продължителност на своите сървъри и мрежи. За разлика от повечето компании, които ви предлагат малко възстановяване на сумата – ако уебсайтът ви заработи за един час, те ще ви дадат кредит за 1/720 от месечното си заплащане. Lizard Hill ще ви даде кредит за цял ден (1/30 отколкото 1/720) за всеки час е намален. Те обаче са известни с това, че техните сървъри не се спускат. Имате право да се откажете от всякакви планове, които имате с тях, ако има прекъсване на 8+ часа. Те имат ежедневно архивиране на всичките си сървъри, предлагащи ви истинска надеждност, знаейки, че вашите данни са безопасни в случай на бедствие. Чрез денонощната линия за спешни контакти ще Ви бъде гарантирана професионална помощ бързо и ефективно.

Характеристика

Налични добри възможности за хостинг

Lizard Hill хостингът прави точно това: уеб хостинг. Те имат и вътрешен регистратор на домейни, но ще стигна до това скоро. В по-голямата си част те имат пет основни хостинг планове с различни функции, както и възможност за добавяне на повече (като допълнително пространство или специален SSL сървър). Ако сте на пазара за неограничен хостинг план, те също имат такъв!

Всичките им планове включват неограничени имейл акаунти, честотна лента, SQL бази данни и Spam Assassin. Това само по себе си е огромен бонус, тъй като много други хостове таксуват астрономически цени за честотна лента: с Lizard Hill това е просто още една включена функция. Дисковото пространство варира от 5GB до 20GB, както и неограничен план и план за бюджет.

поддържа

Поддръжка с добро качество 24/7

LizardHill предлага 24/7/365 технологична поддръжка, която можете да използвате на ваше разположение. Те имат вътрешна и международна линия за поддръжка, която е отворена в работно време, както и възможност за изпращане на текстово съобщение до администратор на сървър в случай на спешност, независимо дали е в 17:00 или 5:00. В допълнение, те предлагат пълнофункционален често задаван въпрос, на който някой очевидно е отделил време и усилия за попълването му – това винаги е добър знак, когато една компания изисква време да отговори на вашите въпроси.

Ценообразуване

Добри цени на хостинг. Избягвайте ги за регистрация на домейни.

Цените на хостинга на Lizardhill са доста конкурентни на пазара и имат страхотни бюджетни планове. Личният им план ще ви управлява по-малко от долар на месец (с 2-годишен договор – общо 23,75 долара) и също така включва неограничена честотна лента .. за ЕДИН ДОЛАР.

Най-евтиният им стандартен план, при който получавате повече от 500mb дисково пространство, започва от $ 6,45 / месец без договор и стига до $ 19,45 на месец. Цените им от месец на месец не са много добри, но в почти всеки план тази цена се намалява наполовина при закупуване на договор.

Ако искате неограничено всичко, ще ви изкара 49,95 долара на месец или допълнителни 20 долара месечно, за да го получите със специален IP адрес. Според мен това е твърде високо според мен, въпреки че е 25% отстъпка, ако имате годишен план.

Цените на техните домейни все още са останали през 90-те години … 60 долара за една година .cc домейн? Или 28 долара за две години на .info? Не благодаря.

резюме

Добър хостинг, който ще отговори на нуждите на повечето сайтове

Ако искате компания, която е била известно време, „била там, направете това“, LizardHill е добър избор. Някои от техните планове са на много добри цени и достъпни и съдържат всички функции, които очаквате, като пълнофункционален cPanel, между другото. Техните неограничени планове са малко високи според мен по отношение на цената, но с качеството на обслужване и поддръжка, това е почти заслужава. Те нямат милиони клиенти, с които да се справят, така че получавате много персонализирана, приземна подкрепа от служител, който всъщност работи във фирмата, а не в някой кол център в Китай.

Професионалисти:

 • Много надежден хостинг
 • Компанията се занимава с бизнес от 20+ години
 • Много евтин личен план

Недостатъци:

 • Няма VPS или специализирани сървъри
 • Неограничените планове са скъпи
 • Регистрацията на домейни е скъпа
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map