WebCEO dëshiron që kompanitë e mbajtjes së faqes në internet të shesin pritjen e web-it si një udhëheqës humbjeje ndërsa fitojnë marzhë të lartë me mjetet SEO

Intervistë me Allen MacCannell, VP Sales & Partneritetet në WebCEO.

Në këtë intervistë mund të mësoni nga Allen MacCannell, VP Sales & Partneritetet WebCEO Limited (një nga Softuerët kryesorë të SEO & Mjetet SEO të Etiketës së Bardhë). WebCEO u themelua në 1992 (Rebranded nga Radiocom në 2000). Ishte mjeti i parë për Desktop SEO dhe sot ofron një grup prej 15 mjetesh në internet SEO si për agjencitë ashtu edhe për individët.Intervistë me Allen MacCannell, VP Sales & Partneritete në WebCEO.


HostAdvice: doesfarë bën WebCEO, ku ka zyra dhe sa njerëz punojnë për kompaninë?

WebCEO është një nga platformat kryesore të mjeteve SEO për ndërmarrjet dhe agjencitë. Ndërfaqja e lehtë për të lundruar na ka bërë gjithashtu të njohur me pronarët e bizneseve të vogla. Kompanitë e mbajtjes së faqes në internet përdorin programin tonë të etiketave të bardha për të ofruar mjete SEO si një vlerë e shtuar në shërbimet e tyre të pritjes. Ne jemi një kompani britanike; ne kemi 65 punonjës gjithsej, 45 prej tyre janë inxhinierë programimi.

Intervistë me Allen MacCannell, VP Sales & Partneritete në WebCEO.

Zyrat e WebCEO

HostAdvice: Si u krijua WebCEO, çfarë problemi u përpoq të zgjidhte?

Kompania u themelua në vitin 2000 kur AltaVista ishte motori i madh i kërkimit. Ne ishim kompania e parë që zhvilluam një program desktop që përmblodhi rezultatet për të gjithë motorët e kërkimit. Me kalimin e viteve platforma u bë më e ndërlikuar. Nuk mundesh’Thjesht paraqisni një formë që do të rendiste faqen tuaj në të gjithë motorët e kërkimit ose do të plotësonte fjalët tuaja META me fjalët tuaja dhe frazat e synuara për të bërë renditjen tuaj lartësim. Motorët e kërkimit filluan të përcaktojnë gjithnjë e më shumë vetë se cili ishte vlera e një faqe në internet.

HostAdvice: Pse përdoruesit duhet të drejtohen te WebCEO dhe jo mjetet alternative?

Bota e motorëve të kërkimit është shumë e paparashikueshme dhe ai që vepron më shpejt fiton këtu. Në shumicën e rasteve, WebCEO është dy hapa përpara konkurrencës, pasi ne kemi një nga dy ekipet më të eksperiencës së programimit të mjeteve SEO në industri dhe kjo na jep një avantazh të qartë. Ne mund të lejojmë të azhurnojmë vazhdimisht platformën dhe të përfshijmë funksionalitetin më të modës dhe të kërkesës. Ne shkëlqehemi duke etiketuar mjetet tona në mënyrë që shitësit të mund t’i paraqesin si të vetët. Konkurrenti ynë kryesor, Moz, ka një ekip të frikshëm, por ata nuk e bëjnë këtë’përqendrohuni në mjetet e etiketës së bardhë.

HostAdvice: Marketerët sot zbulojnë se janë të mbingarkuar me të dhëna. Canfarë mund të bëjnë ata për të ndarë gjilpërën nga shami?

Ata duhet të jenë të organizuar. 15 mjetet tona do t’i ndihmojnë ata të qëndrojnë të përqendruar dhe të organizuar. Ne i copëtojmë gjërat në pika veprimi. E para është hulumtimi i fjalëve kyçe. Pavarësisht nga PPC ose analiza Organike, duhet të zgjidhni fjalët e duhura me të cilat njerëzit do të kërkojnë. Vetëm mbrëmë kam shtypur “Shakespeare shaka” dhe menjëherë gjeti përgjigjen nëse ai vërtet shkroi dramat e tij apo jo. Uebfaqet në të cilat kam shkuar kishin qenë mjaft inteligjente për të parashikuar se do të përdorja atë kombinim fjalen.
Theelësi për çdo kompani’Suksesi i marketingut është të merrni fjalët e duhura të treguara në rezultatet e motorit të kërkimit. Por faqja gjithashtu duhet të jetë e lehtë për të lundruar për përdoruesit që dëshironi të bëheni blerës të asaj që shesni. Ka shumë çështje teknike për tu mbajtur në mend siç janë sigurimi që nuk keni lidhje të ngordhura. Një nga klientët tanë zbuloi se një lidhje ishte prishur në lidhjen më të rëndësishme në faqen e tyre të internetit: butonin e blerjes për produktin e tyre kryesor!
Mund të ketë gjithashtu shumë gabime të kodit që mund të irritojnë ose ngatërrojnë motorët e kërkimit dhe mjetet e auditimit të faqes sonë i gjejnë ato. A ka faqe vetëm një kokë përkatëse H1, një etiketë Titulli jo-dublikatë të gjatësisë së duhur, Etiketa Alt pas të gjitha imazheve? Isshtë emri i skedarit të logos Nike.jpg në vend të logo.jpg?

Intervistë me Allen MacCannell, VP Sales & Partneritete në WebCEO.

Programe që shfaqin kontrolle të cilësisë së lidhjeve të backlink për konkurrencën.

HostAdvice: Cilat janë përfitimet për bashkëpunëtorët që bashkohen me programin tuaj, të cilët janë segmentet kryesore ku i drejtoheni (webmasteri, blogerët)?

Programi i filialeve është i shkëlqyeshëm. Ne paguajmë 81 dollarë për një klient të ri të paguar edhe nëse ai ose ajo qëndron vetëm për një muaj. Klientët tanë që paguajnë fillojnë nga 99 dollarë në muaj. Blogerët shumë të talentuar po bëjnë shumë para me ne.

Më e dobishme se Programi i Filialit do të ishte Programi i Etiketave të Bardhë, ku, për shembull, kompanitë e pritjes në internet ofrojnë mjete SEO të markës si produkti i tyre. Ofruesit e pritjes së pritjes regjistrojnë përdoruesit për pritjen e mallrave, të cilat normalisht duhet të jenë me një çmim të ulët si 12 dollarë në muaj, por më pas ato ofrojnë mjete SEO në krye të pritjes dhe ngarkojnë një premium prej 30, 50 $, 100 $ ose më shumë në varësi të shpeshtësia e skanimit dhe sa fjalë kyçe dhe linqe, këta klientë pritës do të duan të punojnë me të.
Nëse një kompani pritëse ofron mjete SEO për klientët e tyre si bashkëpunëtor i WebCEO ose një partner i etiketës White të WebCEO, ka një përmbysje të madhe për sa i përket rritjes së të ardhurave nga kjo. Si një kompani pritëse, ju mund të përdorni audiencën tuaj të kapur për të rritur shitjet tuaja të përgjithshme. Përveç që u ofrojmë mjetet tona SEO për klientët e tyre, një kompani pritëse mund të rrisë të ardhurat duke ofruar gjithashtu mjete CMS dhe PPC.

HostAdvice: Cilat taktika jo SEO funksionojnë më mirë për marketing?

Ne i lejojmë vetes të intervistohemi për artikuj të cilët më pas promovohen në mediat sociale. Ne e dimë që kjo ndihmon shumë me SEO. Ne shkruajmë të paktën një postim në javë në javë; sigurohemi që URL-të tona të shënohen në postimet e mediave sociale. SEO nuk është më një lojë e paraqitjes automatike të përmbajtjes.

Ne bëjmë PPC (reklama me pagesë) si pjesë e strategjisë sonë të kërkimit. Ne don’Keni një mjet për të postuar në mediat sociale. Nga rruga, disa nga ndërmarrjet e mjeteve të mediave sociale atje (pa përmendur emra) don’Shtoni ndonjë imazh në postimet që ata krijojnë – që është një gabim serioz, sepse imazhet janë të rëndësishme për të rritur retweet dhe për të rrëmbyer vëmendjen. Do të thotë që softueri për media sociale është një shoqërues i mirë i shërbimit tonë.
HostAdvice: changesfarë ndryshimesh keni parë në industrinë e SEO në vitet e fundit?
Media sociale u bë një pjesë e rëndësishme e SEO. Kjo është arsyeja pse ne analizojmë sasinë e aksioneve të klientëve tanë’ faqet e internetit marrin në secilën platformë sociale. Marketingu celular ndryshoi vërtet mënyrën e funksionimit të SEO. Ne shohim rezultate të ndryshme për celular dhe desktop, kështu që i kushtojmë shumë vëmendje rezultateve të kërkimit celular. Ne gjithashtu jemi përqendruar në rezultatet e kërkimit lokal. Ky është një dallues kryesor nga mjetet e tjera.

HostAdvice: Për çfarë duhet të dinë webmasterët që vizitojnë Hostadvice në lidhje me WebCEO që ata nuk mund të jenë të vetëdijshëm?

Ju mund të etiketoni shërbimin tonë të bardhë dhe të shesni mjetet tuaja të markës me emrin tuaj.

Intervistë me Allen MacCannell, VP Sales & Partneritete në WebCEO.HostAdvice: Unë shoh që ju jeni pritur në Linode, si e vlerësoni shërbimin e tyre? Cilat janë avantazhet kryesore që ato ofrojnë (joproduktive etj)?

Ato janë të bazuara në SH.B.A., e cila është e rëndësishme për arsye IP. Ata janë në bagazhin kryesor, dhe përgjigjen shumë shpejt. Ne mund të qëndrojmë në krye të gjërave, dhe nëse ka ndonjë kohë pushimi, si në Ditën e Krishtëlindjes, marrim njoftime menjëherë nga kjo kompani e mbajtjes së faqes në internet.

HostAdvice: Cila është sugjerimi juaj “si të zgjidhni një kompani web hosting” në lidhje me SEO?

IP e serverave duhet të jenë të vendosur në vendin ku përqendroheni. Ne vërejmë se IP e serverit është e rëndësishme për të treguar rezultatet lokale, për shembull një server të Afrikës së Jugut për një kompani të Afrikës së Jugut. Pavarësisht CDN-ve, unë preferoj që serverat tanë të ulen në SH.B.A..

HostAdvice: thingdo gjë tjetër?

Kemi një ftohje “auditim falas SEO” butoni i cili është i shkëlqyeshëm për gjenerimin e plumbit nga faqet e internetit të agjencive që ofrojnë dizajnim në internet dhe shërbime SEO. Ju mund ta integroni këtë buton në një uebfaqe të shërbimit të pritjes, sepse klientët e ardhshëm të pritjes mund të kenë tashmë disa faqe të tjera dhe ata do të duan të dinë se çfarë vlere shtesë shërbimi juaj pritës mund të sjellë në tryezë. Ekziston një shërbim falas i kufizuar që mund t’u ofroni klientëve tuaj në mënyrë që t’i merrni ata të kyçur në përfitimet e analizës së SEO. Pastaj duhen dy sekonda për t’i modernizuar ato në shërbimin e plotë të SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map