Xlogic Hosting Shqyrtime të përdoruesve

Xlogic Hosting Shqyrtime të përdoruesve


6
1

Bazuar në 7 vlerësime të përdoruesve
në 2 gjuhë


8.9

GREAT

Bazuar në 7 vlerësime të përdoruesve
në 2 gjuhë

Rezultati i klientit për Xlogic Hosting

 • seriozitet

  8.9 / 10

 • Çmimeve

  9.1 / 10

 • Përdorues miqësor

  8.6 / 10

 • mbështetje

  8.9 / 10

 • Features

  8.9 / 10

56SUPERB!40Good30DECENT20POOR11 SHTETI DREJT

Rezultatet e Detajuara
/
përmbledhje

Përgjigju tek {name}

*
Emri juaj

*
Emaili juaj

Kjo është vetëm për masa sigurie, emaili juaj nuk do të përdoret ose publikohet.

* Përmbledhje

Shto përgjigje

Ndani këtë rishikimPër të vazhduar, ju lutemi shkruani emailin tuaj

Ndryshoni rishikimin

Shkruaj Rishikimin

Shkruaj një përmbledhje në Xlogic Hosting

titull
(Minimum 2 fjalë)
0 nga 120 karaktere
*

përmbledhje
*

Rezultatet e tua
(klikoni në yje)
*

 • seriozitet

 • Çmimeve

 • Përdorues miqësor

 • mbështetje

 • Features

Rezultati juaj i përgjithshëm
0
/10

Cilin shërbim keni përdorur me Xlogic Hosting?
*

– Zgjidhni llojin e shërbimit – Hosting i Ndarë me MINI Hosting LITE Hosting PLUS POWER Hosting BASE Hosting Premium Master Hosting Business WP01 Menaxhuar WP02 Menaxhuar WP03 Menaxhuar WP04 Menaxhuar WP04 VPS 512 VPS 1024 VPS 2048 VPS 3072 VPS 4096 VPS 8192Dedikuar Server 7 1275 v5 Xeon E5-1650 v3 Xeon E5-1650 v3-GResellers R-100 R-200 R-300 R-400SSL Pozitiv SSL Instant SSL Pozitiv SSL Wildcard EV SSL CertifikataVizitor Ndërtuesi i sitit XlogicI nuk e di

Emri i plotë *

Lidhje me një nga profilet e tua sociale
(Fakultative)

OR


Shkyç

Faqja që unë pres me Xlogic Hosting
(Fakultative)

Hosting i mëparshëm
(Fakultative)

Ngarko fotografitë e ekraneve

Klikoni këtu për të ngarkuar një skedar

Hiq pamjen

+ Shtoni një pamje

Unë pajtohem që HostAdvice të mbledhë informacione për mua.
Informationfarë informacioni mbledhim?

Paraqisni Shqyrtimin
Everydo rishikim po kontrollohet nga ekipi ynë.
Nëse gjendet si duhet & real do të postohet brenda 48 orëve.

Vendosni adresën tuaj të emailit për të paraqitur vlerësimin tuaj

Merrni këshilla ekskluzive për optimizimin e faqes në internet & kuponat e pritjes

Paraqisni Shqyrtimin

Për ta bërë më të mirë përvojën e përdoruesve të HostAdvice, ne mbledhim informacionin e ardhshëm në lidhje me recensuesin:

Emri i plotë – ne e tregojmë atë në rishikim në vende të ndryshme në faqen tonë të internetit dhe brenda widget-ve tona në faqet e internetit të palëve të treta nëse i përdorin ato.

Adresa e postës elektronike – ne kurrë nuk e tregojmë emailin e autorit tek përdoruesit e tjerë dhe e përdorim atë vetëm për qëllimet e mëposhtme:

 • njoftime në lidhje me çdo azhurnim në lidhje me këtë përmbledhje
 • jepni kontrollin e plotë mbi përmbajtjen e rishikimit tek përdoruesi (vlerësimet e postuara me email mund të ndryshohen lehtësisht në çdo kohë nga autori)
 • nëse përdoruesi ka profilin e Gravatar, emaili mund të përdoret për të treguar avatarin e tij

Ky informacion është opsional dhe mund ta kaloni nëse nuk doni ta ndani këtë.

Lidhje në faqen sociale – ne përdorim lidhjen në profilin social për të marrë avatar nga përdoruesi dhe e bën emrin e autorit një lidhje në mënyrë që përdoruesit të jenë të sigurt që ky përmbledhje është postuar nga personi i vërtetë. Do të tregohet në rishikim në vende të ndryshme në faqen tonë të internetit dhe brenda widget-ve tona në faqet e internetit të palëve të treta nëse e përdorin atë. Ky informacion është opsional dhe mund ta kaloni nëse nuk doni ta ndani këtë.

adresa IP – ne i përdorim këto informacione për të treguar flamurin e vendit të vlerësuesit në shqyrtim gjithashtu për të zbuluar vlerësimet e mashtrimit. Ne i mbledhim këto informacione automatikisht kur përmbledhja është postuar nga autori. Ne nuk ua shfaqim adresën IP përdoruesve të tjerë.

i rëndësishëm! Të gjithë rishikuesit mund të kërkojnë fshirjen e çdo informacioni personal dhe ai do të fshihet brenda 48 orëve pas kërkesës.


Gjuhe

Italiano
(6)

Español
(1)

Të gjitha vlerësimet

PHP
1

WordPress
1

Për momentin nuk ka komente për Xlogic Hosting në anglisht, nëse keni ndonjë përvojë me shërbimet e tyre, ju lutemi bëhuni të parët që shkruani një përmbledhje në anglisht

Trego vlerësime në gjuhë të huaj

Typmimet tipike të pritjes Xlogic

shërbim
Gama e mimeve Mujore
Ndarja e përbashkët
20,78 dollarë – 332,44 dollarë
"
href ="# Përbashkët-hosting">
12 plane
VPS
13,12 $ – 107,17 dollarë
"
href ="#vps">
6 plane
Server i dedikuar
64,52 dollarë – 102,79 dollarë
"
href ="#server i dedikuar">
4 plane
Ndërtues i faqes në internet
$ 31,71
"
href ="# Website-ndërtues">
1 plane
Rishites
168.41 dollarë – 332,44 dollarë
"
href ="#resellers">
4 plane
SSL
10,83 dollarë – 120,18 dollarë
"
href ="#ssl">
4 plane

Shërbimet & Mimet merren nga xlogic.org

Kontrolloni Kompanitë e ngjashme të pritjes

Features

Çmimeve

seriozitet

mbështetje

shpejtësi

 • krahasim

  9.3

 • krahasim

  9.7

 • 8.9

 • krahasim

  4.4

 • krahasim

  9.3

 • krahasim

  9.4

 • 9.1

 • krahasim

  5.0

 • krahasim

  9.3

 • krahasim

  9.8

 • 8.9

 • krahasim

  3.4

 • krahasim

  9.0

 • krahasim

  8.3

 • 8.9

 • krahasim

  2.9

 • krahasim

  9.3

 • krahasim

  9.1

 • 8.6

 • krahasim

  3.2

Logmimet e hostimit të Xlogic, planet & Karakteristikat – 2020

Planet e përbashkëta të strehimit

Emri i planit
Hapësirë
Bandwidth
panel
Numri i faqeve
çmim
rezultat

Pret MINI

4 GB51.2 GBcPanel1


$ 20,78

9.6

detalet

LITE pritëse

8 GBi pakufizuarcPanel1


$ 31,71

10

detalet

Host PLUS

12 GBi pakufizuarcPanel1


$ 42,65

8.9

detalet

POWER i pritjes

20 GBi pakufizuarcPanel1


$ 59,05

8.9

detalet

BAZA pritëse

16 GBi pakufizuarcPanel5


$ 53,58

2.8

detalet

Premium Hosting

24 GBi pakufizuarcPanel10


$ 97,33

8.9

detalet

Mjeshtër pritës

30 GBi pakufizuarcPanel15


$ 152.00

10

detalet

Biznes Hosting

50 GBi pakufizuarcPanel40


$ 332,44

8.9

detalet

WP01 Menaxhuar

10 GBi pakufizuarcPanel1


$ 69.99

8.9

detalet

WP02 Menaxhuar

20 GBi pakufizuarcPanel2


$ 91,86

8.9

detalet

WP03 Menaxhuar

30 GBi pakufizuarcPanel3


$ 113,73

8.9

detalet

WP04 Menaxhuar

50 GBi pakufizuarcPanel5


$ 179,34

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira të mbajtjes së përbashkët

Planet e hostimit të VPS

Emri i planit
Hapësirë
CPU
RAM
OS
çmim
rezultat

VPS 512

10 GB1 bërthamë512 MB


$ 13.12

8.9

detalet

VPS 1024

20 GB2 bërthama1 GB


$ 15.31

8.9

detalet

VPS 2048

50 GB2 bërthama2 GB


$ 34,99

8.9

detalet

VPS 3072

60 GB2 bërthama3 GB


$ 48.12

8.9

detalet

VPS 4096

80 GB4 bërthama4 GB


$ 63,43

8.9

detalet

VPS 8192

160 GB4 bërthama8 GB


$ 107,17

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira të VPS Hosting

Planet e përkushtuara të serverit

Emri i planit
Hapësirë
CPU
RAM
OS
çmim
rezultat

i7-6700 Skylake

3.91 TB4 x 3.40GHz64 GB


$ 64,52

8.9

detalet

Xeon E3-1275 v5

1000 GB4 x 3.60GHz64 GB


$ 80,92

8.9

detalet

Xeon E5-1650 v3

1000 GB6 x 3.50GHz64 GB


$ 91,86

8.9

detalet

Xeon E5-1650 v3-G

960 GB8 x 2.10GHz64 GB


$ 102,79

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira të hostimit të serverit të përkushtuar

Planet e Ndërtuesit të Uebfaqeve

Emri i planit
Hapësirë
Bandwidth
Features
çmim
rezultat

Ndërtuesi i sitit Xlogic

i pakufizuar


$ 31,71

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira të Shërbimeve të Ndërtuesit të Uebfaqeve

Planet e Rishites

Emri i planit
Hapësirë
Bandwidth
panel
çmim
rezultat

R-100

15 GBi pakufizuarcPanel


$ 168,41

8.9

detalet

R-200

25 GBi pakufizuarcPanel


$ 223,08

8.9

detalet

R-300

35 GBi pakufizuarcPanel


$ 277,76

8.9

detalet

R-400

50 GBi pakufizuarcPanel


$ 332,44

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira të Rishites

Planet SSL

Emri i planit
Features
garanci
çmim
rezultat

SSL pozitive


$ 10,000.00


$ 10.83

8.9

detalet

SSL e menjëhershme


$ 50,000.00


$ 38.16

8.9

detalet

Kartolina pozitive SSL


$ 10,000.00


$ 87,37

8.9

detalet

Certifikata EV SSL


$ 250,000.00


$ 120,18

8.9

detalet


Shihni alternativat më të mira SSL

Dorëzoni një Kupon Hosting Xlogic

Vendndodhjet e serverëve

Mynih

Londër

Amsterdam

Vizitoni Xlogic Hosting

Xlogic Hosting nuk i përshtatet nevojave tuaja?

Kontrolloni Kompanitë Pritëse të ngjashme:

1226 shqyrtime

nga

$ 3.92

/ muaj

339 shqyrtime

nga

$ 5.00

/ muaj

739 shqyrtime

nga

$ 3.29

/ muaj

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur hostin e duhur për nevojat tuaja?

Përgjigjuni disa pyetjeve shumë të thjeshta dhe do t’i dini

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map